2009. július 8., szerda

Blogszünet

Mostanában nem írtam semmit, de nem is nagyon történik semmi. Azaz nagyonis pörgés van, sőt.. de annyira egyformák a napok, hogy semmi kiugró esemény nincs. Vencel sírós még mindig, azt hittem, lassan elfelejthetjük ezeket a dolgokat, de ma konkrétan több mint 2 órát kellett dajkálni valamilyen formában, különben elővette a lilafejű-sárkányüvöltőset. Marci ééédespofa, nagyon nő, kedvenc "Három kívánság" meséjét lassan tudja kívülről, annyit olvassuk neki. A betűk továbbra is nagyon érdeklik, ma a perecből robibetűt harapott ki :-).

Azaz mégiscsak történnek jó dolgok, hétvégén itt voltak Rita barátnőmék. Nagyon örültem a látogatásnak, jó volt újra látni egymást. Marci persze egyfolytában Ritut hívta játszani, nehogy tudjunk kicsit beszélgetni. Az idő rövidsége miatt sokmindenre nem volt idő, de majd legközelebb. Sok szép mindent kaptunk megint tőlük, nem tudom, hogy fogom meghálálni nekik, de egyszer biztosan sikerülni fog.

Most hétvégén pedig Editék fognak jönni Hannával, nagyon várom ezt a találkozást is, kíváncsi vagyok, mit fognak kezdeni a gyerkőcök egymással, és Hanna mit fog szólni Vencelhez.

Holnap temetjük a mamit ... már előre tartok a naptól, amúgyis rohanás lesz egész nap, menni kell csípő ultrahangra és szemészetre is Vencellel, meg még fél 4-re érjünk Tószegre. Kalandos lesz, a fiúk itthon maradnak a mamiékkal, kíváncsi leszek, hogy a szopikérdés hogyan oldódik meg. Ma pont emiatt Marci a mamiéknál alszik, hogy reggel csak a Vencelt kelljen nógatni. 

A melegre való tekintettel Vencim átment minimalistába, ami a szopikat illeti, 90-110-130 magasságokban étkezik, persze kétóránként. Csak azért, hogy könnyen mobilak legyünk. Na de holnaptól! Hosszas tanakodás után beruháztunk egy testvérfellépőbe, mert nem állapot, hogy soha sehová nem tudunk hármasban elmenni amiatt, hogy Marci elfárad. Először testvérkocsiban gondolkodtam, de erről lebeszéltem magam, nem tudunk vele úgy menni, ha csak a Vencel akar kocsizni, ezért maradt a fellépő. Meglátjuk a fogadtatást...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése