2009. május 22., péntek

Tegnap és ma

Hát, tegnap megint elmaradt a blog-írás, de most más okból. Összeszedtem valami nyavalyát, estére már nagyon nem jól éreztem magam, 38,6 lett a hőmérsékletem, de semmi más bajom nincs, csak fájnak az izületeim. Csak... na az lett a történet vége, hogy L-nek kellett helyt állni egész éjszaka, ő etette Vencit cumisüvegből. Azt mondta, nagyon fárasztóak így az éjszakák! ;-)

Ma csoda dolog történt egyébként, Marci minden felszólítás nélkül kétszer is megpuszilta Vencelt. Tegnap meg elkezdte simogatni a kis fejét és mondta: "Egyem a fejedet!" Nem győztünk anyával hüledezni a dolgokon. :-) Csak alakul ez a testvérkapcsolat!

Marci a szobatisztaságot gyakorolja továbbra is, egyelőre kevés sikerrel, de hiszem, hogy a nyáron megérik rá! Meg kell történnie, mert a pelenkagyár biza nem itt székel a lakásunkban. :-)

Vencel egyre édesebb, akkora teli vigyorokkal kápráztat el, hogy csak nézek. A gyerek-kiskönyve szerinti 1 hónapos gyereknek való feladatokat tudja, pedig még csak vasárnap tölti, és biza két nap ilyen idős korban még sokat jelent. Ma kinn volt a védőnő, szerinte nagyon sokat nőtt, szerdán megyünk mérésre, kíváncsi leszek..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése