2010. augusztus 16., hétfő

Marci névnap

Kicsi fiamnak névnapja volt. Ebből az alkalomból egy kisebb családi összejövetelt tartottunk, ami anyósék+sógornőék látogatását jelentette. Voltak nekem nagyravágyó terveim, hogy majd főzök ezt, meg főzök azt, de aztán a 70%-os páratartalom visszarettentett ettől, és inkább szolid sütögetésbe kezdtem. Volt Stefánia-szelet meg khm.. hogy is mondjam, szóval tojásos-kolbászos-sajtos-kapros rakott csirkemell, ami nagyon-nagyon finomra sikerült. A köretezést se vittem túlzásba, krumplipüré, franciasaláta. Már rég volt ilyen "snassz" a kaja, általában hatszor átgondolom, mi finomat főzzek, de most valahogy a meleg kivette belőlem az erőt még ehhez is. Csak összedobtam egy tiramisut meg egy sport szeletet, mert ehhez a sütőt nem kellett bekapcsolni.

A buli egyébként nagyon jó volt, egyedül a meleg ült rá a hangulatra, mehetett a légkondi egész nap, de az se volt elég. Arra mindenesetre jó volt, hogy a fiúk megizzadva rohangáltak alatta, Marcim jól meg is fázott ennek köszönhetően. Azóta se tudott belőle kigyógyulni.

Ajándékba kapott egy Lego alaplapot és egy tűzoltóautót, társasjátékokat, nyújtódeszkát és nyújtófát és egy távirányítású autót. Szegény gyerek... :))

Boldog Névnapot kicsi - nagy - Marcim!

2 megjegyzés: