2009. május 30., szombat

"Egy nehéz éjszaka nappala..."

Ahhoz képest, hogy az éjszaka egészen jól telt - szóval a címnek inkább egy könnyű éjszaka nehéz nappalá-nak kellene lennie, csak a végén még túl erotiusnak tűnne :-) - mindössze két szopi telt el reggelig, a délután annál kutyábbul telt, Vencel másfél óra sírással koronázta meg a finom ebédet anyáéknál. Nem jöttem rá igazából, hogy mi a baja, Espumisantól nem lett jobb, teáztatni hiába próbáltam, nem kellett, ringatni se volt jó, semmi se hatott. Végül aztán L háromnegyed hétkor feladta, elővette a kádat és irány a pancsi, majd szopi. Ezzel vége is volt minden bajnak, a boldogság vette át a helyét kicsi családunkban. :-)
Marci szerintem nehezen kezeli ezt a kérdést, nem érti még, hogy nem kellene kiabálni, amikor a Vencel alszik, nem akkor kellene legjobban fújni a furulyát, mikor végre bepihent az öccse és egyéb apróságok ... mindegy, egyszer talán ráérez.

Holnap gyereknap, Marcinak egy markolót vettünk, Vencel meg csörgőt kap. Ha minden jól alakul, megyünk a játszóházba, remélem, a fényképezőgépet se hagyom itthon.

Addig is teszek fel egy 4 hetes talplenyomatot Vencitől és Marciról egy jól sikerült képet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése