2009. május 28., csütörtök

Amikor jön a betegség..

Ráadásul villámcsapásként a semmiből! Az utóbbi napok kimaradása ennek köszönhető. Marcell összeszedett egy alapos szájfertőzést a játszótéren, vasárnap reggel az ügyeleten voltunk, kapott gyógyszereket, de hétfőn elmentünk a saját doktornéninkhez, aki újabb, gombaölős ecsetelőt írt fel, na ettől lett igazából jobban. Az ecsetelés viszont nem megy könnyen, szegényt már majdnem le kellett fogjam az elején, aztán már egyre jobban hagyja magát, tűr... Vencel meg élvezi az üvöltést. :-)

Szerencsére mára már sokat javult a helyzet, a 38,6-os láz is múlóban, az étvágya kezd megjönni, szóval előbb-utóbb kilábalunk ebből a nyavalyából. Egy dologra viszont nagyon jó volt, a sok cumizás kezd alábbhagyni. Ennek én szívből örülök.

Kedden voltunk a kertben szalonnát sütni és Marci megkívánta, akkor evett először rendesen, de napközben egyáltalán nem viszi túlzásba az evést. Remélem, javulni fog a helyzet, hétvégén gyereknap lesz, vinnénk csavarogni, de betegen ő se érzi jól magát, ebben biztos vagyok. Várakozunk és ecsetelünk tovább...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése