2010. szeptember 10., péntek

Venci is beteg

Nem, nem lepődtem meg. Valakire úgyis rá kellett ragasztani ... ha nem az oviban, hát itthon. Szerencsére még mindig nem lázas senki, tehát egyelőre az orvos várhat. Remélem, kihordjuk itthon, magunkban ... Marci már jobban van szerintem, köhécsel, orra mintha kevesebbet folyna. Vencussal persze nem aludtunk éjjel. 3-kor bepöccentette magát azon, hogy
1. nem kap levegőt az orrán
2. nem tudja kialudni magát és mitképzel a világ ....
így visítva adott hangot elképzelésének. Mondtam L-nek, ugyan hozza már ki közénk, aztán valahogy majd lesz, múltkor se aludt el, de majd hátha .. aham ... együtt néztük sajnálva-nevetve, ahogy kínjában rúgja ki magát a kezünk közül és ahogy fetreng a földön. Még kacsintva oda is szóltam L-nek, hogy "Te csináltad ilyenre!" (még jó, hogy a kacsintást a sötétben úgyse látta meg), de aztán sikerült egy kis sutyorgással lecsendesítenem és visszaaltatnunk a kis harcedzett emberkét.

Ja, és tegnap délután gyurmáztunk. Még azt a csodálatot Vencus arcán! Nem értette, hogy mi az, ami ha akarom nudli, ha akarom golyó, ha akarom szétszedem, ha akarom összeteszem. Persze meg kellett kóstolni is, akkor élmény volt..

Pár kép az alkotó kezekről:









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése